avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrare in posesie teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrare in posesie teren

Buna ziua,

AM cumparat u nteren care este ocupat in mod abuziv de o familie. Vreau sa va intreb daca in conformitate cu prevederiel Noului Cod Civil ar exista posibilitatea sa intru pe terenul meu fara a ma adresa instantei judecatoresti. Mentionez ca terenul e imprejmuit de acestia, ei locuind la nr. alaturat.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Rubia Rubia , Consultant resurse umane 14:49, 18 Noiembrie 2011
doar cu proces se poate...ce fel de proces, urmeaza sa stabileasca avocatul ce il veti angaja
Multumesc pentru raspuns. :)) asta pt partea a doua a raspunsului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot renunta la judecata prin retragea dosarului eu fiind reclamant intr-un proces de fond,servitute?ce atrage dupa sine aceasta actiune? budalanicu budalanicu cum retrag dosarul din instanta dintr-un proces civil avand ca obiect servitute, eu fiind reclamant? ce costuri implica? pot sa inchid actiunea aceasta si sa ... (vezi toată discuția)
Judecător corupt Justiția dreaptă Justiția dreaptă 4 proprietari la 1 imobil(moștenire), 1 din 4 nu are teren, 2 locuiesc în imobil și ceilalți 2 în altă parte. 1 proprietar care locuiește în imobil a ... (vezi toată discuția)
Succesiune aeroport1977 aeroport1977 Teren alăturat casei mele nu are mostenitori, si este ocupat abuziv de o familie care se foloseste de teren fara a plati impozite primariei. A pierdut si in ... (vezi toată discuția)