avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recurs
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recurs

buna seara,stie cineva cam in cat timp se stabileste data pt un recurs, e vorba de un recurs dupa ce sa dat condamnarea, sa depus recurs acum vreo 3 saptamani.multumesc
Cel mai recent răspuns: deea86 , utilizator 20:32, 13 Noiembrie 2011
Depinde de locul unde se afla instanta de recurs.In Bucuresti termenele sunt mai lungi insa in provincie cam in 60 de zile.
In bucuresti este instanta,curtea de apel mai exact. dureaza asa de mult? dar de fapt nu stiu dc ma mir ca asa greu se misca si la proces,numai amanari. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
Solutionare catalinman catalinman saptamana trecuta s-a amanat pronuntarea sentintei intr-un proces penal , pentru data de 14.01.2014, nu a aparut solutia pe siteul curti de apel bucuresti, cam ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecată lex41 lex41 Buna seara. Am si eu o intrebare. Doresc sa-mi fac reabilitarea judecătorească. Am 2 cobdamnari. Una in 2012 Tribunalul Prahova cu recurs la Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)