avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutionare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutionare

saptamana trecuta s-a amanat pronuntarea sentintei intr-un proces penal , pentru data de 14.01.2014, nu a aparut solutia pe siteul curti de apel bucuresti, cam cat dureaza aceasta operatiune . Mutumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 06:55, 16 Ianuarie 2014
Depinde de volumul de munca al personalului auxiliar, trebuie sa aveti rabdare sau sa sunati la Curtea de Apel pentru a afla solutia. Vorbim de Curtea de Apel Bucuresti astfel ca poate sa dureze putin mai mult decat la alte instante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna stadiu procesului fond fetcualexandra fetcualexandra in 6.02 am dus la tribunal actele pentru recunoasterea sentintei date de statul italian(sentinta de decaderea din drepturile parintesti alea tatalui)as vrea ... (vezi toată discuția)
Dupa pronuntarea sentintei... ? eu_2004 eu_2004 Care e mersul dupa pronuntarea sentintei... cat poate sa dureze recursul pana la hotararea definitiva? (vezi toată discuția)
Pronuntare ContSters132194 ContSters132194 Buna ziua, As dori sa aflu cat dureaza o pronuntare la Tribunalul Bucuresti. Am avut doar o singura infatisare, sectia 8-litigii de munca- si s-a si hotarat ... (vezi toată discuția)