avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... raspuns urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

raspuns urgent

AM 2 BAIETI MINORI SI AS DORI SA LOCUIASCA CU MINE INAFARA TARIII . CE SE POATE INTIMPLA DACA NU RESPECT DATA INTOARCERII DE PE SEMNATURA DATA DE TATA AVIND IN VEDERE CA EU AM CUSTODIA COPIILOR IAR EL DOAR DREPT DE VIZITA?
Cel mai recent răspuns: ZeosSupreme , utilizator 23:20, 13 Noiembrie 2011
....rapire de minori,....dar mai trebuie si dovedita!!!
PAI CUM RAPIRE DE MINORI DACA EU AM CUSTODIA SI NU AM SA AI INTERZIC VITAREA LOR? EU SUNT MAMA SI DUPA CUM STIU COPILUL TREBUIE SA LOCUIASCA UNDE LOCUIESTE CEL CARE ARE CUSTODIA NU? AM NEVOIE DE UN RASPUNS DETALIAT VA ROG FRUMOS. MULTUMESC
...raspunsul detaliat,defapt sunt raspunsuri detaliate,...sunt mai multe ipoteze,ceea ce trebuie probat si de ex sotul dumneavoastra,eu v-am explicat una dintre ele,....a se vedea cazul Truica!!!repet totul trebuie si probat,nu este deajuns sa faci plangere.
mdcc raspunde doar ca sa se afle in treaba, complet aiurea...

Nu savarsiti nicio rapire de minori...
Cel mai grav lucru ce se poate intampla este sa pierdeti custodia, si asta in eventualitatea unui proces, si nu doar pentru acest lucru.
....pai si in cazul Truica ce s-a intamplat!!!!!!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Mama a plecat cu minorul cu acordul obtinut prin ordonanta dar nu s-a mai intors la data stabilita MYK272est MYK272est Buna seara! As dori sa stiu ce poate face un tata in cazul in care fosta sotie a obtinut prin ordonanta presidintiala suplinirea acordului pentru ... (vezi toată discuția)
Politist implicat in rapirea copilului meu care imi interzice accesul la copil roucoups76 roucoups76 sunt tatal unei fetite in varsta de 10 luni iar, in ziua de 22/05/2013 mama fetitei a luat fetita de la domiciliul ei legal din belgia si a plecat in romania ... (vezi toată discuția)
Rapire internationala de.copil sau nu ? Pop cristi Pop cristi Buna ziua !Am si eu o problemă va rog sa ma ajutati cu un sfat..In luna iulie anul acesta am deschis un proces cu ordonanta prezidențială pentru custodie ... (vezi toată discuția)