avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... raspuns urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

raspuns urgent

AM 2 BAIETI MINORI SI AS DORI SA LOCUIASCA CU MINE INAFARA TARIII . CE SE POATE INTIMPLA DACA NU RESPECT DATA INTOARCERII DE PE SEMNATURA DATA DE TATA AVIND IN VEDERE CA EU AM CUSTODIA COPIILOR IAR EL DOAR DREPT DE VIZITA?
Cel mai recent răspuns: ZeosSupreme , utilizator 23:20, 13 Noiembrie 2011
Sunteti pe un forum al avocatilor, nu mai dati sfaturi prostesti ancorate in stirile de la ora 5.

Nu cunosc speta Truica si nici nu ma intereseaza:rofl: Tocmai ca este vorba despre minori, si despre interesul superior al acestora datele referitoare la aceasta speta nu au fost facute publice.

Dar sa va bazati raspunsurile pe bagajul de cunostinte acumulat in fata televizorului, si nu pe bancile facultatii de drept, mi se pare cel putin pueril, daca nu prostesc...
E clar ca nu prea multe notiuni juridice va sunt clare si de aceea imi permit sa va fac o recomandare prieteneasca->lasati-i sa raspunda pe cei ce se pricep.
Un om ce pune o intrebare pe acest forum o face pentru a primi un raspuns pertinent din partea unui jurist binevoitor, nu pentru a primi parerile a 50 de neaveniti.

Deci, pentru a nu deturna acest forum de la scopul sau, si pentru a nu incurca persoanele ce cauta un raspuns, va recomand sa nu va dati cu parerea in chestiunile pe care nu le stapaniti. Raspunsurile nu ar trebui bazate pe televizor/radio/internet ci ar trebui sa provina din interpretarea pe care dvs o dati legii, dar pe care este clar ca nu ati studiat-o. Unde este reglementata in legislatia romaneasca "rapirea de minori" cum ii spuneti dumneavoastra?

Ati auzit si dumneavostra de cazul truica(desi ma indoiesc ca ati consultat sentinta instantei) si acuma toate va par rapiri internationale de minori:rofl::rofl:
Daca tot ceea ce ai este un ciocan, toate obiectele din jur iti par cuie...
Pentru a va dubla experienta juridica in materia dreptului familiei va recomand, pe langa speta truica si speta COLUMBEANU:rofl: si mai vorbim.

mdcc a scris:

....rapire de minori,....dar mai trebuie si dovedita!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama a plecat cu minorul cu acordul obtinut prin ordonanta dar nu s-a mai intors la data stabilita MYK272est MYK272est Buna seara! As dori sa stiu ce poate face un tata in cazul in care fosta sotie a obtinut prin ordonanta presidintiala suplinirea acordului pentru ... (vezi toată discuția)
Politist implicat in rapirea copilului meu care imi interzice accesul la copil roucoups76 roucoups76 sunt tatal unei fetite in varsta de 10 luni iar, in ziua de 22/05/2013 mama fetitei a luat fetita de la domiciliul ei legal din belgia si a plecat in romania ... (vezi toată discuția)
Rapire internationala de.copil sau nu ? Pop cristi Pop cristi Buna ziua !Am si eu o problemă va rog sa ma ajutati cu un sfat..In luna iulie anul acesta am deschis un proces cu ordonanta prezidențială pentru custodie ... (vezi toată discuția)