avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... separare la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

separare la intretinere

m si eu o problema si nu stiu cui sa ma adresez...........,stau intr-un bloc unde apa calda nu este ,caldura nu.
cine a avut bani(si eu) si-a pus centrala.
acum cei care nu au centrala au sarit cu fundul in sus ca vor caldura si sa pl datoria aprox 40mil sa le dea drumul.
zis si facut a luat din toti banii si a pl 20 mil,din cei 20 sunt si banii mei care eu nu am caldura deci nu am dc sa pl,si banii pt apa nu mai are
normal ca cei cu ct ne-am enervat ca nu vrem sa ramanem fara apa si sa aiba ceilati caldura
atunci ne-am impartit in 2 parti cei cu ct si cei fara
noi cei cu ct vrem sa mergem sa pl apa ,dar admin nu vrea sa ne dea chitanta,ca cica nu are cum,deci am ramane datornici...................?
ce putem face,sa ne separam sa pl separat dar totusi sa nu ramanem datori?
multumesc

Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:49, 13 Noiembrie 2011
Discutati cu presedintele asociatiei si cu membrii comitetului executiv. Acestia decid ce plati se faca, in ce ordine, care sunt prioritatile... Administratorul executa, nu decide.
Conducerea asociatiei sa incerce a "incuraja si stimula" proprietarii sa-si achite restantele cat mai repede. Iata cateva sugestii in acest sens: sa afiseze restantierii, sa trimita notificari fiecarui restantier, sa opreasca unele utilitati numai restantierilor daca este posibil din punct de vedere tehnic, sa decida in comitetul executiv cresterea fondului de rulment al fiecarui proprieatr, sa incheie angajamente de plata cu fiecare restantier stabilind termenele si ratele din debite care sa se achite peste cotele fiecarei luni...
In acelasi timp presedintele sa incheie cu furnizorii intelegeri, angajamente de plata esalonata a debitelor in asa fel ca acestea sa fie suportabile, avand la baza toate sau unele din sugestiile ce se pun in practica si prezentate mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme bloc - restantieri si liste ciudate. cameliaandreescu cameliaandreescu Buna ziua, Este vorba de un bloc cu 10 etaje, 4 apartamente pe etaj si 2 scari. Sunt cateva apartamente cu restante foarte mari (nu au mai platit nimic in ... (vezi toată discuția)
Sistarea livrarii de apa curenta catre o asociatie de proprietari motocion2004 motocion2004 Furnizorul de utilitati( apa curenta, apa menajera, gunoi) a sistat livrarea de apa curenta din cauza restantelor la plata facturilor pe care asociatia de ... (vezi toată discuția)
Caldura anghel elena anghel elena am in bloc vreo 5 apertamente care si-au instalat singuri centrale fara sa intrebe pe nimeni.problema mea este ca daca nu au anuntat radet-ul vine caldura de ... (vezi toată discuția)