avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... de ce tocmai eu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

de ce tocmai eu?

Buna ziua.
Doresc un raspuns categoric,sau vreo lege care nu imi da dreptul sa platesc eu expiratele dintr-un magazin,acolo unde lucrez eu.Patronul nostru numai doreste sa dea marfa inapoi la furnizorul de unde a luat-o,si vrea sa o platim noi,altfel ne ameninta cu demisia noastra.Intrebarea mea este,caru-i lege imi da dreptul de a cumpara eu marfa expirata de orice natura alimentar din magazinul lui?Va multumesc anticipat pentru intelegere.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:44, 13 Noiembrie 2011
jooorj:

1. Chiar credeti ca un astfel de sfat ajuta pe user?
2. Adica sa il ajute pe angajator sa incalce legea, sa-l ajute sa nu piarda bani numai pentru a nu-si pierde locul de munca? Mai bine lipsa!
3. Cand vanzatorul va fi sanctionat de un organ de control angajatorul nu ii va lua apararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-a scos datoare la magazinul unde lucrez Rosuzy Rosuzy Buna ziua! Lucrez la un magazin alimentar in schimburi cu o cumnata. O zi da, o zi nu, de la 7.00 la 19.00. Ne-a facut inventarul dupa 4 ani si ne-au scos ... (vezi toată discuția)
Exista protejarea angajatului fata de angajator? lazflo lazflo Buna seara. Am o problema legata de codul muncii. Lucrez din data de 6 martie la o societate comerciala (ABC) si patronul m`a tinut \"in proba\" pana in 15, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul otonel otonel Este vorda de situatia in care se afla sotia mea si am zis sa intreb pentru ceva sfaturi inainte de a ajunge la declaratii al politie sau tribunal. A lucrat ... (vezi toată discuția)