avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Sunt divortata de sotul meu,iar el continua sa stea in casa mea,si sa imi faca scandaluri si sa ma ameninte. Cum sa-l evacuez,in asa fel incat sa nu-mi fie pusa viata in pericol?
depinde.daca locuiti in casa bun comun trebuie sa promiovati partaj precum si , pana la judecarea pe fond ordonanta presedentiala a sotului turbulent. binainteles va trebuie probe in sprijinul afirmatiileor dvs( martori, plangeri la Politie certificate IML daca v-a lovit)

daca e bunul dvs. propriu evacuati-l urgent
Casa este proprietatea tatalui meu.Cat de repede il pot evacua,dat fiind faptul ca suntem divortati?
Imediat ce obtineti hotarare pe evacuare, depinde de cat de repede incepeti, cat de incarcata e instanta din orasul dv. etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata vitreg andreea carmen andreea carmen buna seara ma numesc Carmen am 23 de ani, se de 8 ani de zile am un tata vitreg, in ultimul timp a inceput sa faca scandal sa o ameninte pe mama ca o omoara, ... (vezi toată discuția)
Va rog din suflet urgent bratie_daniela bratie_daniela Sunt in divort cu sotul meu ,care este si angajatul politiei.Aseara ma injurat in tot felul si ma lovit, mi-a luat actele (un chitantier de la serviciu) , ... (vezi toată discuția)
Divort / nebun Cobacel Cobacel Buna ziua ! Daca ar fi sa divorteze mama mea de tatal meu , se poate restrictiona / evacua cumva din locuinta ? Eu am 19 ani , sora mea are 17 . 1. Omul ... (vezi toată discuția)