avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datoria defunctului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datoria defunctului

daca defunctul a lasat 3credite de nevoi personale,iar succesiunea nu a avut loc trecand cele 6 luni de la deces,ce se poate intampla in conditiile in care mostenirea o reprezinta un ap ipotecat la banca la care titular este sotul supravietuitor?
Cel mai recent răspuns: roxicutza86 , utilizator 17:25, 13 Noiembrie 2011
Faptul ca nu ati dezbatut succesiunea in mod faptic, nu inseamna ca nu ati acceptat mostenirea in mod tacit, prin unele gesturi si fapte.
deci:bancile defunctului impotriva cui se indreapta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea roxicutza86 roxicutza86 buna ziua.tatal mea a decedat acum 2 luni,iar in urma decesului a lasat 2 credite la o societate nebancara< unul e card de credit,iar celalalt e card de ... (vezi toată discuția)
Succesiune ynna ynna buna ziua, va rog mult a ma ajutati, am o speta: in urma decesului lui A (in anul 2000) a ramas un imobil si teren aferent; mostenitorii sunt B,C,D - copii ... (vezi toată discuția)
Succesiune d_aliss d_aliss Tatal sotului meu a decedat in luna mai a acestui an. In urma lui au ramas mama sa,o sora si doi fii (unul dintre ei este sotul meu) . In momentul in care a ... (vezi toată discuția)