avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare silita - prelungire termen
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare silita - prelungire termen

in cazul unei evacuari silite la care s-a trimis somatie cu data evacuarii, a fost respinsa si ordonanta presedintiala, creditorul refuza prelungirea termenului, ce modalitati sunt de prelungire a termenului pana la data executarii?
Cel mai recent răspuns: horia2010 , utilizator 13:29, 14 Noiembrie 2011
Daca ati facut lucrari de inbunatatiri chemati in judecata proprietarul si solicitati un drept de retentie asupra imobilului.
dar daca deja a fost respinsa ordonanta presedintiala, cum sa mai faci actiune pe tema asta?
o alta varianta sa castigi niste zile?
Doamna Mirabela, multumiri,
sa scriu pe actiune Recurs sau CERERE DE SUSPENDARE PROVIZORIE A EXECUTÃRII SILITE PE BAZA DREPTULUI LA RETENTIE
si sa solicit urgentarea actiunii?
Am deschis actiunea de suspendare provizorie cu drept de retentie si mi-a fost respinsa. Mi-au comunicat ca se va judeca actiunea de drept de retentie separat dar axecutarea silita (evacuarea silita) va continua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am hotărâre judecătorească executorie, dar am făcut apel. mă pot evacua forțat cu executorul înainte de judecarea apelului? Danilov Valentina Danilov Valentina Am hotărâre judecătorească executorie dar am făcut apel mă pot evacua forțat cu executorul înainte de judecarea apelului?cate zile se acordă la o ... (vezi toată discuția)
Solutie evacuare ionstroie ionstroie Buna ziua Am o actiune in constatarea dreptului solutionata favorabil, instanta de fond mi-a constituit dreptul de proprietate asupra unui imobil ce a facut ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)