avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Suspendare CIM
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Suspendare CIM

Buna,
Un angajat are suspendarea CIM pe o perioada de o luna, respectiv 18.10-18.11 ,inregistrata si in Revisal. A revenit la locul de munca mai repede. Cum se procedeaza in revisal?Pot face modificarea suspendarii?

Cel mai recent răspuns: LEX PROFESIONAL CONSULTING , Consilier juridic 08:45, 14 Noiembrie 2011
Prin acelasi procedeu prin care s-a supendat CIM, suspendarea presupun ca are la baza o cerere a angajatului aprobata de conducere, prin aceeasi metoda inceteaza suspendarea, cererea angajatului prin care solicita incetarea suspendarii aprobata de conducere, iar aceasta cu nr inregistrare se trece in Revisal - incetare suspendare.

Asta daca nu sunt alte motive pentru care s-a suspendat CIM .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea codului muncii din august 2017 mihialescu mioara mihialescu mioara Avand in vedere modificarea codului muncii prinOUG 53/2017 solicit 3 lamuriri daca se poate. 1. Inteleg ca orice modificare la CIM printr-un act ad. va ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Data suspendare cim in revisal 5 alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as vrea sa stiu si parerea dvs referitor la ce data incetare trecem in cazul suspendarilorEu am incercat pt cineva de ex. cerere cfp ... (vezi toată discuția)