avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Buna
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Buna

Ma numesc Diana si sunt studenta in anul I La Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti. Vreau sa va felicit pentru tot ceea ce faceti aici, pe acest site, si sa va multumesc pentru ajutorul indirect pe care m-il dati prin subiectele pe care le dezabateti. Lansez acum tuturor proaspetilor studenti "de drept" invitatia de a lega prietenii "de studiu".O zi buna tuturor!
Cel mai recent răspuns: Elena Ionescu , Consilier juridic 10:54, 30 Septembrie 2008
Buna, Diana!
Si eu am terminat Universitatea Ecologica Bucuresti - Facultatea de Drept in anul 2000.
Iti doresc bafta maxima in continuare si , intr-adevar, se pot invata multe de aici.
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2008
Elena Ionescu, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2010 Paul Dobos Paul Dobos Salutare tuturor celor care posteaza si participa cu idei si sfaturi la Subiectul Admitere Barou 2010, cred ca este o idee excelenta de a activa in Cadrul ... (vezi toată discuția)
Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept buc. iordanescuandrei iordanescuandrei Buna ziua! Ma numesc Iordanescu Andrei, sunt unul dintre cititorii acestui forum/website. In cursul acestei zile am fost in Bucuresti si am aplicat la doua ... (vezi toată discuția)
Terminare studii facultate privata - dezavantaj la angajare? andr2 andr2 Salutare! Am o mica dilema..de fapt, e destul de mare...:) Am 22 de ani, sunt absolvent al unei facultati de stat, urmez un masterat la ASE si sunt ... (vezi toată discuția)