camicris a scris:
e infernal cand ai copil...care nu intelege de ce "faci prezenta"(asa zicea a mea cand ma vedea cu cartile.am avut zile cand am dormit doar 3 ore pe noapte:((, dar deh, nimic maret nu se face fara sacrificii.
Cami in legatura cu lipsa de somn: am hotarat sa nu mai fac niciodata greseala de a pierde noptile si a ma epuiza.
In octombrie am fost internata de 2 ori cu copiii in spital cate o saptamana. Mi-am luat eu un geamantan de carti dupa mine, dar...nu prea era atmosfera necesara! :) Cand am ajuns acasa, pe la jumatatea lui octombrie) m-am trezit ca stau mai mult decat prost cu materia: prin civil trecusem doar o singura data in urma cu un an, procedura civila tot o data inainte de internari, penalul si procedura penala erau undeva in strafundurile memoriei (trebuiau repetate cel putin o data), CEDO 20 hotarari si OJ...deloc. Asa ca am intrat in cantonament: 16 ore de invatat pe zi (in restul orelor faceam mancare si dormeam). Copiii...ii pupam dimineata si seara la culcare. Noroc ca avea cine sa stea cu ei.
Am sacrificat CEDO, am citit OJ in drum spre Buc si n-am mai avut timp sa trec prin jumatate de penal general, jumatate de penal special, iar la procedura penala m-am oprit la caile de atac.
M-am prezentat la examen franta, extrem de confuza si lipsita de orice urma de optimism. Abia asteptam sa se termine sa pot dormi si eu ca omu'!
Nu mai fac greseala de a invata in ritmul asta...never! Acum am program de 9 ore de somn pe noapte, sport de trei ori pe saptamana (asa, pentru oxigenarea creierului), suplimente de minerale si lecitina + alimentatie sanatoasa, iar invatatul - 5 ore pe zi, pauza o zi pe saptamana.
Si, desigur, lucrez intens la psihic pentru a-mi induce doza de optimism si incredere indispensabila pentru a reusi.