avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare onorariu executor
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare onorariu executor

In urma unui proces cu Casa de Pensii si fabrica la care a lucrat tatal meu a castigat o suma de bani . A asteptat cateva luni urmand toate procedurile de a-si recupera banii dupa care s-a adresat unui executor judecatoresc . I-a platit acestuia suma ceruta pentru executare , insa intre timp datornicii s-au conformat si i-au depus tatalui meu suma de bani datorata . Problema este cum se recupereza suma de bani platita executorului . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: titi marina , utilizator 18:33, 24 Decembrie 2011
se recupereaza de la debitor deoarece au platit dupa initializarea procedurii executarii. se poate recupera continuind procedura de executare inceputa, insa obiectul ei va fi doar suma reprezentind cheltuielile de executare.
Multumesc !
Intrebare: daca se perima executarea silita, adica au trecut mai mult de 6 luni de la ultima somatie sau alt inscris legat de executare si platesc suma datorata, mai platesc si cheltuieli de executare silita? Pt ca, in fond, executorul nu si-a indeplinit obligatiile de a urmari efectuarea executarii sau recuperarii sumelor de la debitor. Corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care-i sarcina executorului??? MAGALINAPUS MAGALINAPUS Buna ziua, avem o factura emisa si neincasata in martie 2008 in valoare de 21000 lei. In septembrie am avut proces, s-a emis hotararea, la recomandarea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca executorul si avocatul mai primesc onorariile acelea mari cerute,daca nu au ce executa si intre timp ma inteleg cu cealalta parte? sergio1979de sergio1979de Ideea e ca fostei sotii trebuie sa ii mai dau 5500 euro.Daca nu am acum si ii dau peste cateva luni si ma inteleg cu ea,mai trebuie sa platesc sumele acelea ... (vezi toată discuția)
Renuntare la executarea silita tatiana28 tatiana28 Buna ziua.Am o nelamurire.Creditorul a deschis actiune de executare silita a unui imobil detinut cu debitorul.Debitorul a reusit sa il convina sa renunte la ... (vezi toată discuția)