avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale og 30/2011
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

og 30/2011

Buna ziua. Am o mare nedumerire... va rog, poate cineva m-ar putea ajuta cu o informatie!!!
Am facut o cerere pentru a beneficia de OG 30/2011 si am constatat ca nu beneficiez de stergerea tuturor penalitatilor si dobanzilor, ci doar a celor pentru debitele neachitate la data cererii. Eu am mai achitat in cursul anului 2011 o parte din debite si au mai ramas de platit penalitatile de intarziere+ dobanzi. Mi s-a spus ca acestea nu inta sub incidenta OG 30/2011. Si atunci ma intreb: de ce s-a mai dat aceasta ordonanta??? Mentionez ca societatea are activitatea suspendata la Reg.Com. de un an si au ramas aceste ,,cozi" pe care nu mai reusim sa le platim. Faptul ca mi se sterg doar 800 de lei penalitati daca achit un debit de 5000lei este nesemnificativ, daca penalitatile in cuantum de 3200 pentru debitul achitat putin cate putin anterior , (in timpul anului 2011) nu pot intra sub incidenta ordonantei. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: excelenta32 , utilizator 11:11, 14 Noiembrie 2011
Da. Se anuleaza penalitatile doar pentru debitele pe care le achitati, nu si penalitati pentru debite pe care le-ati achitat si nu ati mai vrut sa achitati si penalitatile aferente. Aceasta facilitate vrea sa incurajeze acitarea debitelor.
va multumesc!!! oricum e o mare porcarie aceasta ordonanta... am fost niste prosti ca am incercat pe parcursul anului sa mai reducem din datorii... daca nu am fi platit nimic, acum am fi beneficiat de stingerea tuturor dobanzilor si penalitatilor!!! toti guvernantii sunt niste escroci care ne baga mana in buzunare, chiar daca sunt rupte si goale...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og 30/2011 excelenta32 excelenta32 Buna ziua. Am o mare nedumerire... va rog, poate cineva m-ar putea ajuta cu o informatie!!! Am facut o cerere pentru a beneficia de OG 30/2011 si am constatat ... (vezi toată discuția)
Procedura recalculare penalitati intarziere fisc eliasav eliasav In cursul lunii iunie 2012 am achitat datoriile catre fisc. Cu toate acestea in fisa sintetica aparem cu penalitati si dobanzi :\"neconfirmate\" ANAF are ... (vezi toată discuția)
Scutire penalitati la firme,daca se face plata datoriilor pana la 31 decembrie. getic2000 getic2000 Buna ziua,nu stiu daca am inteles bine din ce a zis domnul Boc intr-o zi la televiziune legat de scutirea de plata a penalitatilor firmelor daca se platesc ... (vezi toată discuția)