avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM perioada determinata

Buna ziua,
Am avut un salariat pe perioada determinata 25.10.2011-25.11.2011, cand am inregistrat contractul in REVISAL am trecut si data de sfarsit adica 25.11.2011. in data de 14.11.2011 salariatul isi gaseste de munca la alta societate eu, trebuie sa-i inchei inainte de termen CIM.In REVISAL imi apare incetat in14.11.2011, si mai apare si ca data a incetarii 25.11.2011.Gresesc undeva? e bine ce am facut? Oare nu trebuia la momentul inregistrarii CIM sa trec si data de sfarsit?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 14 Noiembrie 2011
Mergeti pe incetare c.i.m. si modiifcati data incetarii c.i.m. ... in loc de 25.11.2011, treceti 14.11.2011 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim pentru a beneficia de somaj anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o solutie la aceasta problema : un angajat are cim pe perioada determinata de 3 luni (23.01.13 - 22.04.13) pe perioada ... (vezi toată discuția)
Operare revisal - prelungire suspendare cim si prelungire perioada determinata IORDANA IORDANA Un angajat care are CIM suspendat pt. concediu ingrijire copil isi prelungeste cu un an suspendarea. Pe perioada suspendarii, un alt angajat ocupa postul ... (vezi toată discuția)
Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)