avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procedura de citare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procedura de citare

Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu citarea la mica publicitate si in Monitorul Oficial.La divort eu am dat pentru citarea piritului adresa de la ultimul domiciliu comun.Fiind neindeplinita procedura de citare judecatoria a facut demersuri la Evidenta populatiei si nu a primit un raspuns satisfacator.Astazi am avut a doua infatisare si mi sa spus sa dau anunt la mica publicitate.Intrebarea mea este:cum il citez pe pirit in ziar?il declar cu domiciliul necunoscut sau prezint citatia in care el este citat la ultimul domiciliu comun?mai trebuie sa duc vreo dovada de la judecatorie cum ca ei au facut demersuri la evidenta populatiei?sunt nelamurita si nu asi vrea sa gresesc din nou procedura.Nu mi-am permis un avocat din pacate si a trebuit sa fac demersurile singura.Eu urmeaza sa nasc in curind si de aceea asi vrea sa se termine totul la urmatorul termen.Va multumesc!
Nu, doamna, nu am inteles gresit, dv. ati intrebat un lucru despre care eu deja vorbisem...
Nu mergeti la Monitorul Oficial, cine citeste mica publicitate in Monitorul oficial?
IN rest, cu privire la continut, poate va mai raspunde cineva sau va duceti totusi la un avocat sa va formuleze anuntul, ca vad ca tot nu ne intelegem cu privire la domiciliu... citatia se face prin mica publicitate, adica la ziar, nu la domiciliu!
Ce domiciliu, cum sa dati un anunt la domiciliul cuiva?
Dati anunt, precizati datele de identificare ale omului, nu dati anunt la domiciliu!
Instanta l-a citat la domiciliu, acum nu se mai citeaza la domiciliu ca nu se stie unde sta... se va cita prin mica publicitate...
La termenul viitor ma indoiesc sa mai fie vreo citatie pentru cineva, ca dv. aveti termen in cunostinta iar pe el nu stiu unde sa-l citeze... Deci nu se mai fac citatii la termenul viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa - cum se procedeaza? andre77 andre77 Situatia se prezinta in felul urmator: El si Ea casatoriti de vreo 30 de ani, El a parasit domiciliul conjugal de vreo 2-3 ani. Exista un copil, dar major si ... (vezi toată discuția)
Demersuri cautare sotz-parat crisandra crisandra Procesul de divort in care am fost angajata stagneaza deoarece sotia reclamanta nu stie de 4 ani unde este sotzul ei (de alta cetatenie). :(( Am spus ... (vezi toată discuția)