avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatorii

As dori sa va intreb , daca se poate , sa-mi spuneti daca sotul meu poate primi cel putin un salariu compensator in cazul in care este vorba de o concediere colectiva(aprox.80angajati)/noul CCM 2011 la nivel de ramura servicii(transporturi) prevede acest lucru ? Precizez ca firma i-a spus ca nu mai are acest drept.Decat preaviz de 20 zile si atat .
As dori un raspuns sigur cu art .care prevede acst drept daca exista.
V a multumesc !!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 14 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
In statutul de infiintare sau in Regulamentul Intern ?
-mychhelle- a scris:

As dori sa va intreb , daca se poate , sa-mi spuneti daca sotul meu poate primi cel putin un salariu compensator in cazul in care este vorba de o concediere colectiva(aprox.80angajati)/noul CCM 2011 la nivel de ramura servicii(transporturi) prevede acest lucru ? Precizez ca firma i-a spus ca nu mai are acest drept.Decat preaviz de 20 zile si atat .
As dori un raspuns sigur cu art .care prevede acst drept daca exista.
V a multumesc !!

Salariile compenatorii se acorda numai daca sunt prevazute in ccm aplicabil angajatorului sau in Reg.Intern al acestuia ori in c.i.m.....

Actul constitutiv de infiintare a societatii nu are nicio tangenta cu acordarea de salarii compensatorii ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii in cazul restructurarii postului aristotel55 aristotel55 buna ziua, am primit preaviz pentru incetarea contractului de munca pe motiv de restructurare a pozitie. firma activeaza pe caen 5229 - alte activitati anexe ... (vezi toată discuția)
Concedierea individuala bvr bvr Buna dimineata! Stimati colegi, Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Contract munca nivel national si salariu compensatoru mon_maria mon_maria Buna ziua. O firma cu 8 salariati, a facut 1 concediere individuala ce nu tine de pesoana salariatului. Este obligata sa plateasca salariu compensatoriu? ... (vezi toată discuția)