avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere individuala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere individuala

va rog ajutati-ma cu pasi pe care tr. sa-i urmez pt. concediere individuala si formulare.
societatea nu are sindicat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:33, 14 Noiembrie 2011
La ce v-ati gandit cand ati spus ca socieatea nu are sindicat? Poate ca nu are inspector de personal....?! Daca aveti nevoie de ajutor astept mesaj.
Da, societatea nu are sindicat propriu.
Ma poti ajuta cu pasi pe care tr. sa-i urmez pt. concediere individula,nu am nici un formular.
Multumesc pt. ajutor.
1. Care este motivul concedierii, pentru a sti ce sa va spun sa faceti.
2. Dvs. sunteti salariatul care trebuie concediat sau inspectorul de RU?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritati privind concedierea mb_63 mb_63 Lamuriri Buna ziua, am mare nevoie de cateva lamuriri in situatia in care ma aflu,respectiv am fost concediata (incetat contract munca conf art.65(1) de ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala danamares danamares va rog ajutati-ma si pe mine cu formularele pt concedire individul ( nu ex sindicat) nu stiu care sunt pasi (vezi toată discuția)
Incetare contracte de munca BRATU ALINA BRATU ALINA Buna ziua Societatea la care lucrez are deschise mai multe puncte de lucru in tara ( magazine). In cazul in care se decide inchiderea unui magazin , care este ... (vezi toată discuția)