avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT-cum trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT-cum trebuie sa fac?

Buna ziua!
Va multumesc ca sunteti amabili si prompti!
Problema mea sta in felul urmator:am un prieten ,cetatean italian,si locuim impreuna de 6 ani.El este casatorit cu o romanca din anul 2002.Nu mai stie nimic de ea,si are o hartie legalizata din care reiese faptul ca ea este de acord cu divortul si nu are nici o pretentie de la el.
De unde sa ne apucam sa demaram procedura de divort?
Daca doamna lipseste se poate desface casatoria?
Multumesc !
Astept cu mare nerabdare raspunsul dvs!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:52, 14 Noiembrie 2011
Da, sigur ca se poate si in lipsa ei. Mai bine apucati-va de un avocat, ca trebuie demersuri sa isi gaseasca sotia intai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate C.Fabyola C.Fabyola Sunt romanca si sunt casatorita cu un cetatean italian, casatoria noasta a fost dor pt a obtine permisul de sedere in Italia ,nu am ... (vezi toată discuția)
Sentinta pronuntata intr-un stat u.e. bep bep O sentinta pronuntata in Italia in care se desface casatoria dintre doi cetateni romani iar copilul este incredintat mamei, in ce forma trebuie prezentata la ... (vezi toată discuția)
Casatorie in italia, divort in romania fara domiciliu in ro al italianului emivivid emivivid Bine v-am gasit! Apelez la voi ptr un sfat ptr o prietena. Acum 5 ani s-a casatorit cu un italian (de forma, ptr cetatenie, intre timp a regretat gestul... ... (vezi toată discuția)