avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca beneficiaza de somaj ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca beneficiaza de somaj ?

Am un muncitor care a fost angajat pe perioada nedeterminata din 18.10.2010 - 29.04.2011 si contractul a fost incheiat cu art. 55, lit. b. Noi l-am angajat din data de 05.05.2011 pe perioada determinata pana in 30.11.2011. Dupa ce-i inchei contractul de munca cu art. 56, lit. j, beneficiaza de somaj ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:15, 14 Noiembrie 2011
1. - In M.O. 345/2011 fost republicat Codul muncii cu o noua numerotare a articolelor.
- Art.56, lit.j) a devenit art.56(1), lit.i).

2. Din datele prezentat de dvs. reiese ca in ultimele 24 de luni are peste 12 luni stagiu de cotizare la somaj asa ca poate beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente de intocmit in cazul cim pe per determinata Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu buna ziua! ce documente trebuie atasate mai exact in cazul in care expira termenul contractului individual de munca incheiat pe durata determinata? mai ... (vezi toată discuția)
Drept la somaj ispasdina ispasdina Buna ziua, Am angajat anul trecut o persoana, pe perioada determinata, intre 06.08.2010 si 30.11.2010. I-am incheiat contractul cu art. 56, lit. j. Anul ... (vezi toată discuția)
Cerere de lichidare la zi raisabujor raisabujor Este cineva care ar putea sa ma lamureasca daca este sau nu nevoie ca angajatul sa faca o cerere de lichidare atata timp cat el a fost angajat pe perioada ... (vezi toată discuția)