avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... abuz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

abuz

Repetarea modficarii unilaterale a elementelor esentiale ale CIM (functie, felul muncii, loc de munca, etc.- art.41 (1) c.m.) la un interval relativ scurt (10 zile de la reintegrare) nu constiuie abuz ? se poate repeta la nesfarsit ocupand instantele jud.?
Cel mai recent răspuns: conelia anghel , utilizator 18:23, 14 Noiembrie 2011
Modiifcarea unilaterala a c.i.m. nu este posibila decat in conditiile prevazute de Codul Muncii .. in rest, modificarea c.i.m. se face cu acordul partilor ...
Da, dar eu m-am referit la modificarea elementelor CIM prin decizia angajatorului, fara informarea, cosultarea salariatului (fara acordul lui) in mod repetat. Adica dupa repunerea in drepturi (cf. sentintei) se repeta modificarea dar cu un alt element al CIM.
Intrebam daca poate fi stopata actiunea vadita a angajatorului, de a destitui din functie acelasi angajat fara motive intemeiate pentru ca eu o vad ca intimidare o sfidare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la un post de conducere la unul de execuție iDorin iDorin Bună ziua, În ce condiții se poate face trecerea de la un post cu responsabilități de conducere la unul inferior, de execuție ? Se poate face fără ... (vezi toată discuția)
Destituire functie danny_zupa danny_zupa Buna ziua, de curand directorul companiei a decis destituirea mea din functia de sef de echipa, din motive proprii. Am intrebat care sunt acestea si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti de reintegrare ContSters250888 ContSters250888 Buna ziua. Am si eu o intrebare: atunci cand un cetatean are o hotarare definitiva si executorie, reintegrarea se face pe acelas contract individual de munca ... (vezi toată discuția)