avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pe site-ul mfinante
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pe site-ul mfinante

la Stare societate scrie: TRANSFER(SOSIRE) din data 21 Noiembrie 2007
ce inseamna asta?
Cel mai recent răspuns: Cristina Alexandrescu , Contabil 23:35, 14 Noiembrie 2011
Inseamna ca societatea a fost schimbat sediul social dintr-un judet in altul.
sau dintr-un sector in altul...
leuca_luminita a scris:

sau dintr-un sector in altul...

Posibil...nu am tangenta cu institutiile Municipiului Bucuresti...Eu stiam ca mentiunea respectiva apare doar atunci cand se face transferul dintr-un judet in altul si se schimba concomitent sediul social, numarul de inregistrare in registrul comertului si automat si domiciliul fiscal...Va rog sa ma corectati daca gresesc.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma....lamuriri urgent! davidoff davidoff Va rog frumos sa ma ajutati cu niste lamuriri. Cum este mai avantajos pentru mine, sa mut o societate de la Bucuresti la Ilfov, sau sa o inchid pur si ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator bvr bvr Buna seara! Imi puteti spune, va rog, cum sa redactez demisia unui administrator care a fost numit de catre asociatul unic. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Transfer srl BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT Buna ziua. As dori sa cumpar un SRL inregistrat in alt judet de la o persoana din alt judet cu tot cu active, datorii etc. Care ar fi procedura de urmat si ... (vezi toată discuția)