avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somerul indemnizat este asigurat in sistemul public de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somerul indemnizat este asigurat in sistemul public de sanatate?

buna ziua,sunt insarcinata in 21 de sapt si sunt in somaj de la 1 iul 2011,azi am fost la medic sa cer un concediu med si a zis ca nu poate sa-mi dea ca am nevoie de adeverinta de la locul de munca ,eu de unde trebuie sa iau adev .daca sunt in somaj? va rog sa-mi spuneti eu am asigurare de gravida ca m-a intrebat doctorul si nu am stiut sa-i spun trebuie sa-mi fac asigurare sau sunt asigurata?
Daca eu sunt pensionara sotul este asigurat pt sanatate???????????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de concediu pentru cresterea copilului dupa somaj? garnita georgiana garnita georgiana buna ziua ,spuneti-mi beneficiez de ccc ,sunt in somaj de la data de 1 iul 2011 data probabila a nasterii este 3 apr 2012 ,fara concediu medical pt ca nu-mi da ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate Elena.1980 Elena.1980 Buna ziua, Care sunt conditiile pentru a beneficia de concediul de maternitate in timpul somajului, cu cat timp inainte de a naste se poate intra in acest ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate gabitzaa gabitzaa Buna ziua! sunt insarcinata in 15 saptamani si sunt in somaj ,as vrea sa intru in prenatal prin iunie inainte sa-mi expire somajul(31 iulie), dar doamna de la ... (vezi toată discuția)