avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... export de fructe in ucraina
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

export de fructe in ucraina

buna ziua
doresc sa export fructe in ucraina. Ce documente imi trebuie si ce taxe trebuie sa platesc, am un srl
multumesc

Alte discuții în legătură

Intrebare export - auto yura_onu yura_onu Buna ziua, va rog daca poate cineva sa ma lamureasca si pe mine cu o chestiune. Varul meu din ucraina doreste sa cumpere un autoturism din romania. ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse non-ue Ledon Ledon Buna ziua, doresc sa infintez o societate comerciala pentru vanzarea de fructe (aduse din străinătate non-ue) in piața online. Ce fel de forma juridica mi ... (vezi toată discuția)
Export camioane din ucraina Austin Thunder Austin Thunder Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ucraina nu e tara membra UE la scoaterea din tara a 4 camioane trebuie sa platesc taxe ? si daca da cam cat la suta din ... (vezi toată discuția)