avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reziliere contract firma telefonie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reziliere contract firma telefonie

Stimate doamne, Stimati domni,

Am si eu o intrebare la care va rog sa mi raspundeti. Firma Orange a incercat de cateva ori sa mi umfle facturile. Bine inteles ca am sesizat aceste nereguli si ei au stornat aceste costuri. In aceasta luna se pare ca se repeta. Pot sa solicit rezilierea acestui contract?
Cel mai recent răspuns: sat , utilizator 07:47, 23 Noiembrie 2011
probabil ca aici e vorba de plata unor sume de bani daca intentionati sa reziliati acum (stiu ca anumiti furnizori de telefonie mobina percep plata abonamentului chiar daca se inchide acel numar, pana la finalul termenului din contract)...
Puteti cere o reziliere in instanta uzand de o anumita chestiue din contract, denumita clauza abuziva ;)
cititi bine contractul, vedeti daca exista prevederi referitoare la denuntarea unilaterala si care va pot scuti de plata unor daune ulteriore in favoarea "telefoniei mobile".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)
Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)