avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita,bun imobil cumparat cu acordul bancii
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita,bun imobil cumparat cu acordul bancii

Aduc in atentia dumneavoastra urmatoarea speta:
-o societate ia un credit de la o banca,societatea debitoare nu mai plateste creditul din diverse motive....merge la banca si obtine acord de vanzare pentru unul dintre imobilele care sunt girate in favoarea bancii,..se face vanzarea cu avans si in rate (diferenta de pret).
-noul proprietar al imobilului cumparat de la banca nu achita ratele,incepe executarea ,..noul proprietar face contestatie,executorul bancar al creditorului vrea de la noul proprietar toata suma datorata de societatea care a luat creditul.
-in instanta judecatorul a dispus cautine de 10%din suma datorata de catre prima societate...care este Total datorat de catre noul proprietar(suma cutiunii).
- publicatia de vanzare este in numele primei societati
-in plus executorul arata in publicatie un alt titlu executoriu(numarul contractului de ipoteca este altul decat cel incheiat cu banca de catre prima societate)(in loc de nr.64,cel bun...pune nr.63,care nu are nici o treaba cu imobilul urmarit)
CE CREDETI CA SE POATE FACE ???
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 13:51, 15 Noiembrie 2011
daca al doilea dobanditor a cumparat imobilul grevat de ipoteca in favoarea bancii, aceasta poate executa bunul imobil pentru a-si recupera intregul credit, respectiva ipoteca fiind instituita asupra bunului, in favoarea bancii, pentru garantarea obligatiei de restituire a intregii sume imprumutate de societate.
ok ,asta stiu,ideea era ca s-a cerut de catre instanta,o cautiune egala cu a daca debitul si astazi am fost la dosar inceierea de sedinta este data fara cale de atac,mai exact nu se mentioneaza daca vare sau nu cale de atac,....cum pot ataca incheierea de sedinta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe un imobil al bancii hobbystyle hobbystyle Buna ziua In urma datoriei neachitate la termen(20000 euro)catre o persoana fizica,tribunalul a hotarat executare silita asupra bunurilor imobile. Bun imobil ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament la un pret foarte mic zograffi zograffi buna ziua, am un credit la o banca, cu ipoteca de rang 1 si 2, cu ratele la zi. intre timp am facut un card de credit la o alta banca si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Caz executare silita beastris beastris Buna ziua! O SC avea un credit restant la una din bancile din Romania . Banca a inceput executarea silita a garantiilor dar la primul termen de vanzare fixat ... (vezi toată discuția)