avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiriasi taie arborii de pe proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiriasi taie arborii de pe proprietate

Sambata , am constata ca in vecini de terenul meu. chiriasii au taiat arborii (diametru 70-80cm) de pe proprietate avand in vedere ca trebuie sa se mute in primavara . Proprietarul locuieste in provincie si nu am coordonatele ca sa il avertizez . Daca vor continua vor taia si arborii fructiferi, asa cum s-a intamplat pe proprietatea mea cand am inceput demersurile pentru eliberarea casei ce era ocupata ilegal Am cautat pe situl primariei cineva care sa se ocupe de arborii de pe terenul privat dar imposibil de gasit . Poate puteti sa imi idicati cum i-as putea opri ? Discutand cu ei mi-au spus ca erau coaci ce se uscau desi toata vara le-am admirat coroana verde .
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 22:07, 14 Noiembrie 2011
Formulati o plangere la Politie pentru taiere ilegala de arbori .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima fata de bloc la care se pot planta arbori/arbusti ionescu iulian ionescu iulian Locuiesc la bloc,la parter,cu vedere in spatele blocului. Cand am cumparat apartamentul,erau plantati langa apartament un arbore si doi arbusti,la o distanta ... (vezi toată discuția)
Incalcarea unei legi din nevoi de urgenta, se considera infractiune? Tarzan2012 Tarzan2012 Un gard vechi a fost distrus. In locul acelui gard s-a facut cerere la primarie pentru constructie. Primaria a aprobat. pe langa vechiul gard, erau cativa ... (vezi toată discuția)
Distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor vasilica52 vasilica52 Va rog sa-mi spuneti care este distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor si care este baza legala. Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)