avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare pe post temporar vacant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare pe post temporar vacant

Buna ziua, as dori sa stiu daca la plecarea in concediu de maternitate a unui angajat cu o anumita pregatire si vechime, poate fi incadrat pe acel post cineva cu pregatire inferioara - debutant. As dori sa cunosc articolul de lege care reglementeaza acest lucru. Cu stima

Alte discuții în legătură

Încadrare şi salarizare în învăţământ mirela725 mirela725 În momentul obținerii definitivării în învățământ, perioada lucrată ca necalificat ar trebui luată în calcul la vechimea în învățământ ... (vezi toată discuția)
Avansare in clasa klaudia772001 klaudia772001 In 1 aprilie 2007 am fost numita functionar public debutant. In 09 iulie 2007 am plecat in concediu de maternitate si m-am reancadrat in 09.08.2009.Pe ... (vezi toată discuția)
La societatile comerciale cu capital privat ar trebui se existe o grila de salarizare? MIRELA35 MIRELA35 Buna ziua. Va rog,sa ma ajutati.Societatea unde lucrez nu are CCM (DESI ARE 45 ANGAJATI).Salariile se negociaza individual.Se respecta partial ... (vezi toată discuția)