avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Un angajat se lichideaza in cursul lunii. Trebuie sa accesam Revisal-ul si sa inchidem CIM.
A avut spor de noapte. Lichidarea ultimei luni lucrate se realizeaza ulterior inchiderii CIM. Cum se mai poate introduce sporul de noapte in Revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:17, 15 Noiembrie 2011
in acest caz, sporul de noapte nu va mai fi completat in revisal ...va apare pe adeverinta de vechime eliberata de catre dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de noapte essa essa Conform ordinului dat de ministerul muncii 1783/2019 actele in vederea pensionarii se vor accesa direct din Revisalin in conditiile in care muncesc in ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca - recuperare sume restante ? noiklosa noiklosa Buna ziua, Pentru o perioada destul de lunga de timp, am fost angajat cu contract de munca la mai multe firme, insa fara sa am carte de munca (motivele nu ... (vezi toată discuția)
Revisal- spor de noapte ContSters20351 ContSters20351 Buna ziua , am si eu o intrebare. Lucrez intr-o institutie unde se lucreaza si noaptea. Orele de noapte difera luna de luna. Pentru aceste ore personalul ... (vezi toată discuția)