avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tulburare de posesie

buna ziua,

acum cativa anu am cumparat un apt intr-un bloc nou construit in Bucuresti cu tot cu un loc de parcare aflat la subsolul blocului. In ctr de vanzare cumparare se specifica si acest loc de parcare precum este atasata si schita cu amplasarea locului de parcare. Nu locuiesc acolo si am inchiriat apartamentul. Trecand pe acolo am constatat cu stupoare ca cel care a construit blocul a zidid intrarea la subsol si implicit catre locul de parcare iar usa de intrare este incuiata. A mers fratele meu la politie am facut plangere.politia a venit la fata locului, au fost facute poze si a fost inainta dosar catre parchet care a trimis rapuns ca nu este de drept penal deoarece locul de parcare nu este considerat locuita. Dar este proprietatea mea, de care nu ma pot folosi. Printre altele am aflat ca in tot subsolul a fost construit un alt apartament. Din pacate sunt singura in bloc care a cumparat si loc de parcare. Nu stiu ce pot face. Consider ca proprietatea mi-a fost pur si simplu furata iar legea nu face nimic....Practic cum imi pot recupera eu locul de parcare daca a fost total construit pe acel spatiu? Sau cel putin r contravaloarea acestuia? multumesc
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 09:22, 15 Noiembrie 2011
depuneti o actiune in constatarea dreptului de proprietate pt suprafata respectiva, si cereti daune pentru fiecare zi de neuz. ;)
luati legatura cu un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghenele de gunoi de pe etaj alexandra_gabriela alexandra_gabriela Buna ziua, Imi puteti spune si mie daca administratia are dreptul sa inchida ghenele de gunoi de pe etaj? Eu locuiesc intr-un bloc nou si de curand ne-am ... (vezi toată discuția)
Mod calcul al fondului de reparatii pentru trotuar, rampa masini… Diana8913 Diana8913 Buna ziua! In blocul in care locuiesc, un bloc nou, dar nu este in cadrul vreunui complex cu spatii verzi etc, membrii de comitet tot hotarasc reparatii si ... (vezi toată discuția)
Modificare destinație locuință în activitate de birou woe woe Buna ziua, Am achiziționat un imobil la parterul unui bloc 2 etaje 8 apartamente, construit 2010 in sectorul 1, București. Are intrare separata de ... (vezi toată discuția)