acum cativa anu am cumparat un apt intr-un bloc nou construit in Bucuresti cu tot cu un loc de parcare aflat la subsolul blocului. In ctr de vanzare cumparare se specifica si acest loc de parcare precum este atasata si schita cu amplasarea locului de parcare. Nu locuiesc acolo si am inchiriat apartamentul. Trecand pe acolo am constatat cu stupoare ca cel care a construit blocul a zidid intrarea la subsol si implicit catre locul de parcare iar usa de intrare este incuiata. A mers fratele meu la politie am facut plangere.politia a venit la fata locului, au fost facute poze si a fost inainta dosar catre parchet care a trimis rapuns ca nu este de drept penal deoarece locul de parcare nu este considerat locuita. Dar este proprietatea mea, de care nu ma pot folosi. Printre altele am aflat ca in tot subsolul a fost construit un alt apartament. Din pacate sunt singura in bloc care a cumparat si loc de parcare. Nu stiu ce pot face. Consider ca proprietatea mi-a fost pur si simplu furata iar legea nu face nimic....Practic cum imi pot recupera eu locul de parcare daca a fost total construit pe acel spatiu? Sau cel putin r contravaloarea acestuia? multumesc
depuneti o actiune in constatarea dreptului de proprietate pt suprafata respectiva, si cereti daune pentru fiecare zi de neuz. ;)
luati legatura cu un avocat