avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sold ct de marfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sold ct de marfa

buna ziua
seful a preluat o firma are la ct de mf are sold 3044, 995.18 sold la 3781 si 589.06 sold la 4428.
acum fostul administrator imi v-a factura marfa are o mai are dar la pret de achizitie.
cum fac inregistrarile?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:28, 15 Noiembrie 2011
Daca va exprimati in limba romana sa intelegem ceva, va ajutam.
intradevar am scris repede si am probleme cu unele taste dar trecand la ale noastre mai sus v-am scris ce am in balanta la sfarsitul lunii octombrie pe cele trei conturi.
A preluat firma ( firma era un SNC care se numea X si acum va fi un SRL CU O ALTA DENUMIRE.) cu tot cu spatiu respectiv un bar. Pe marfa care este in bar se va face o factura , dar la pretul de achizitie fara AC
Actele numai sunt la fostul proprietar .si trebuie sa fac eu inregistrarile.
Sper sa ma fi facut inteleasa si va multumesc anticipat.
Pai daca preluarea s-a facut deja, cine va mai emite Dvs.factura acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare gestiune anairam_unid anairam_unid Buna ziua, Am o firma care are comert cu amanuntul insa a vandut doar cu factura ,firma este neplatitoare de tva.Intrebarea mea este cum se descarca ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila- sc devine neplatitoare de tva silvia968 silvia968 Ce inregistrari contabile se fac in situatia in care o SC a devenit neplatitoare de TVA, de la 1 ale lunii. SC a fost platitoare de TVA la incasare lunar si ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile lichidare societate marcelaxx marcelaxx pentru a depune balanta la registrul comertului soldurile trebuie sa fie toate 0. Mai am solduri la 371, 378, 4428, 455. Ce inregistrari fac pentru a inchide ... (vezi toată discuția)