avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cesiune de creanta L 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cesiune de creanta L 10

Ma poate ajuta careva cu o lamurire? Este permisa de lege cesiunea dreptului de creanta cu privire la dreptul de despagubiri pe L 10? Am citit pe net ca legea 247 ar interzice cesionarea acestor drepturi. Este adevarat? Situatia mea este urmatoarea: 3 mostenitor depun notificare pe legea 10. Intr-un final primaria emite decizia de acordare despagubiri fara sa specifice cuantumul despagubirilor. Unul dintre mostenitori doreste sa cedeze (cu titlu gratuit) partea lui in cote egale celorlalti 2 mostenitori. Se poate face un contract de cesiune sau de donatie?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Maricica Palancianu , Avocat 09:18, 15 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat si administrator srl-cesionare parti sociale Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Sunt asociat (nu unic) si administrator intr-un SRL si as vrea sa cedez partile mele sociale . Am doua variante: sa le cedez celuilalt asociat ... (vezi toată discuția)
Cesiunea de creanta intre soti Dana-Roxana Dana-Roxana Buna seara! Am nevoie de o lamurire. Este posibila cesiunea de creanta intre soti? Mi s-a spus ca acest act ar fi lovit de nulitate, conf. art.1307 Cod Civil. ... (vezi toată discuția)
Cesiunea de creanta Aura2 Aura2 Vreau sa cesionez creanta pe care o detin la o societate (rezultata din imprumuturi pe care le-am facut in perioada in care eram asociat in respectiva ... (vezi toată discuția)