avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se vinde 2 propietati pt una singura?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se vinde 2 propietati pt una singura?

Este o casa cu 3 camere: hol , camara si acareturi inclusiv pamant cu pomi fructiferi care toate acestea sunt in 2 propietati adica eu am jumatate din casa si pamant iar cealalta parte o nepoata, fiecare cu act de propietate, vrem sa vindem si am gasit cumparator cum se procedeaza? se fac 2 acte de propietate sau un singur act de propietate care sa includa cele doua propietati a mea si a nepoatei, viitorul propietar nu vrea sa cumpere pe jumatati?
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 09:00, 16 Noiembrie 2011
la ce va referiti cand spuneti "fiecare cu act de proprietate"? cum ati ajuns in situatia aceasta, ati mostenit/ ati cumparat fiecare cate jumatate?
~ Conținut șters la cerere ~
eu suspectez ca de fapt e vorba de un CM comun. de asta intreb cum au ajuns in indiviziune/coproprietate/sau ce regim o fi
mama mi-a lasat partea ei de mostenire iar tata i-a lasat surorii mele partea lui . Intre timp sora mea a murit si nepoata mea a mostenit dela sora mea partea lui tata
vindeti impreuna in calitate de coproprietari in indiviziune. cu alte cuvinte semnati impreuna in calitate de vanzatori. daca nepoata este minora aveti nevoie de incuviintarea instantei de tutela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi egale ale nepotilor cu cele ale copiilor in caz de mostenire flori9 flori9 In urma decesului bunicii mele, s-a facut succesiunea astfe: 1/2 revine mamei mele, iar 1/2 matusii mele (sora mamei), insa nu s-a facut partajul. Acum mama ... (vezi toată discuția)
***de unde?*** Anomiskaracuda Anomiskaracuda Caz: Casa + teren de 260 m.p. Eu cu sora mea avem jumatate si unchiul nostru cealalta jumatate. Am facut cadastrul, intrabularea dar fara iesire din ... (vezi toată discuția)
Impartirea mostenirii typa typa suntem 3 surori,parintii decedati,avem un act de mostenire.Dupa moartea mamei sa facut succesiune iar cele 2 surori au cedat in favoarea mea.Dupa moartea ... (vezi toată discuția)