avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Din CCC1 in CCC2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Din CCC1 in CCC2

daca copilul meu implineste 2 ani pe 15 decembrie si are certificat de handicap pana pe 15 martie si eu nasc al doilea copil pe 2 martie cu ce indemnizatie raman cu cea veche de 8,5 mil sau cu 6 mil. cand pot intra in ccc2?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:27, 16 Noiembrie 2011
1. - Cu cateva zile inainte de 15 decembrie faceti cerere catre angajator sa va prelungeasca suspendarea CIM pana ce copilul implineste 3 ani (atasati o copie dupa documentul care atesta starea de handicap a copilului).
- Acelasi lucru faceti si la Primarie unde ati depus dosariul pentru CCC1.

2. - Cand veti naste al doilea copil faceti iar cerere catre angajator sa va prelungeasca suspendarea CIM pana ce al doilea copil va implini 2 ani (atasati o copie dupa certificatul de nastere a ce;ui de al doilea copil).
- Acelasi lucru faceti si la Primarie unde ati depus dosariul pentru CCC1.

3. Daca intre CCC1 (chiar daca se prelungeste si dupa varsta de 2 ani) si CCC2 nu exista pauza atunci veti primi aceeasi indemnizatie si pentru CCC2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie pentru al 2-lea copil juliagrim juliagrim Sunt insarcinata si trebuie sa nasc in ianuarie 2015. Am un copil de 2 ani si 4 luni (nascut in Aprilie 2012), cu care sunt in al 3-lea an de ingrijire (e cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil oana_pop oana_pop Buna ziua, As avea nevoie de ajutor pentru cateva detalii legate de Concediul crestere al doilea copil. In prezent ma aflu in CCC1 pentru 2 ani, copilul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru al doilea copil AndreeaS02 AndreeaS02 Buna ziua, In prezent ma aflu in concediu crestere copil pana in luna septembrie. Sunt insarcinata si in luna iulie urmeaza sa nasc. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)