avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cesiune firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cesiune firma

Buna ziua, Am preluat o firma prin cesiune.La 3 luni de la finalizarea actelor, am primit o notificare de la fostul asociat(eu nu eram in acte si nici nu incepusem cesiunea), prin care ma someaza sa ii restitui un imprumut facut in perioada cand firma era pe numele lui.Inprumutul a fost facut cu chitanta, fara a avea un contract sau alte acte.In contractul de cesiune se precizeaza faptul ca cedeaza %, fara alte pretentiuni.Intrebarea mea este daca sunt obligata sa restitui imprumutul facut.
Mutumesc.
Cel mai recent răspuns: stelutza2001 , utilizator 13:14, 15 Noiembrie 2011
in evidentele contabile ce sume apar in contul "imprumut asociati"?
7000 ron

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea imprumutului dupa cesionarea firmei stelutza2001 stelutza2001 Buna ziua, Am preluat o firma prin cesiune.La 3 luni de la finalizarea actelor, am primit o notificare de la fostul asociat(eu nu eram in acte si nici nu ... (vezi toată discuția)
Raspundere retroactiva sau nu? cirip cirip In urma incheierii unui contract de cesiune a unei SRL cesionarul poate raspunde de eventualele evaziuni fiscale facute de cedent? (vezi toată discuția)
Cine suporta consecintele? stormcg stormcg Buna seara, am o problema.. am fost asociat cu un baiat, care a facut un imprumu de 2500 de euro in numele firmei la cineva, fara acordul si consimtamantul ... (vezi toată discuția)