avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii rectificativa somaj pt octombrie 2009 cum se depune
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

rectificativa somaj pt octombrie 2009 cum se depune

la luna oct 2009 am angajat o persoana si nu am observat ca programul de salarii mi-a luat luna intreaga .el a fost angajat cu data de 5oct si programul la vazut dupa data de 1. acest angajat acum trebuie sa depuna dosarul la ajofm iar cei de acolo mi-au spus ca trebuie sa rectific declaratia. Intrebarea mea se mai preiau declaratiile rectificative pe suport de hartie si discheta la ei?sau cum trebuie sa o depun?
Cel mai recent răspuns: demarela , utilizator 17:15, 16 Noiembrie 2011
Cf. pct 2.6 din Hot nr. 1397/2010, declaratiile rectificative ptr perioade anterioare datei de 01.01.2011 se depun potrivit legislatiei specifice in vigoare in perioada la care se refera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare salariati in anul 2012 angelica2012 angelica2012 La inceputul acestui an, am calculat drepturile salariale pentru un salariat care a fost reincadrat in baza unei sentinte data de instanta (perioada calculata ... (vezi toată discuția)
Nzsst la declaratia de somaj pt timp de munca partial flori9 flori9 La declaratia de somaj, in conditii de somaj tehnic am urmatoarea situatie: o persoana cu timp partial de munca de 2h/zi, timp normal de lucru 8h. In ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari si d112 simoalin simoalin Am urmatoarea situatie: Asociatie de Proprietari (Bucuresti) din 2000, isi platesc darile catre stat (aferente angajatilor cu mandat, conventie civila, etc) ... (vezi toată discuția)