avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Balanta de verificare, model, cod ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Balanta de verificare, model, cod ?

legal este prevazut ce fel de balanta de verificare trebuie folosita de un srl cu capital minim? (ma refer la cod
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 06:15, 1 Octombrie 2008
dan2007 a scris:

legal este prevazut ce fel de balanta de verificare trebuie folosita de un srl cu capital minim? (ma refer la cod

Revin-o cu detalii nu te inteleg. Care este intrebarea ?:stunned:
Balanta de verificare cu patru egalitati - Cod 14-6-30.
Balanta de verificare cu trei egalitati - Cod 14-6-30/a.
Balanta de verificare cu doua egalitati - Cod 14-6-30/b.
Format A3 (cod 14-6-30 si cod 14-6-30/c) si X4 (cod 14-6-30/a si cod 14-6-30/b), tiparite pe ambele fete, in blocuri a 100 de file si in foi volante (cod 14-6-30/c).

Exista un act normativ care prevede aceste coduri, dar nu stiu nr-ul. Cred ca, mai nou, sunt cerute balantele cu trei egalitati, cel putin. Suna la "Finante" - "informatii contribuabili" si afli nr-ul actului care prevede ce si cum.
Nu tb sa fie neaparat o balanta "tipizata", o poti lista de pe PC (cred ca stii aceasta, dar...), chiar si in Excel, daca respecti nr-ul de egalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare ri ceciliao ceciliao 1. In ORDIN Nr. 3512 din 27 noiembrie 2008 se prevede: Art 18 \"Registrele de contabilitate se pot prezenta sub formă de registru, foi volante sau listări ... (vezi toată discuția)
Nota de recepti lilicrin lilicrin Pentru realizarea de note de receptie exista un formular anume sau un program? Multumesc pt ajutor. (vezi toată discuția)
Documente anarhy2004 anarhy2004 am si eu o intrebare? am o firma unde incasez cash si cu cardul am o intrebare de ce documente am nevoie la sediul firma adica registru casa , nir, ... (vezi toată discuția)