avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... norme duble in sectorul bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

norme duble in sectorul bugetar


in calitate de medic rezident cu drept de libera practica am mai obtinut un post de medic tot in sectorul bugetar la ambulanta. Pot avea doua locuri de munca in cazul in care lucrand in garzi pot respecta programul la ambele locuri de munca?

Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 22:57, 15 Noiembrie 2011
poti avea cate locuri de munca vrei, daca poti respecta programul de lucru stabilit de angajatorul la care ti-ai ales functia de baza.
in sectorul bugetar nu exista interdictii decat in cazul functionarilor publici, a functiilor de demnitate publica, siguranta nationala, justitie, exceptie facand cumulul cu o activitate in invatamant.
Exista in sanatate restrictii privind de ex.cumulul de functii pt. medicii angajati in 2 ambulatorii de specialitate care sunt in contract cu casa de sanatate,respectiv un medic cu contract intr-un cabinet dintr-un ambulator de specialitate aflat in contract cu casa,nu poate cumula inca un post de medic intr-un alt ambulator care are contract cu casa, si mai exista si altele.

@nicolaeb2009,

Cred ca este vorba despre un contract pt. efectuarea doar de garzi la Ambulanta.In acest caz aveti nevoie atat de acordul unitatii in care sunteti incadrat rezident,cat si de acordul conducerii de la Ambulanta si sa fiti macar rezident an III confirmat in specialitatea medicina de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua norme nicolaeb2009 nicolaeb2009 in calitate de medic rezident cu drept de libera practica am mai obtinut un post de medic intr-o clinica privata - urgente. Pot avea doua locuri de munca in ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii promes promes Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: un medic specialist care are norma de baza intr-un cabinet din ambulatorul integrat al unui ... (vezi toată discuția)
Intrebare domeniu medical un medic poate avea un contract cu ... Anca.anca11 Anca.anca11 Intrebare domeniu medical Un medic poate avea un contract cu norma intreaga in spital, pe spitalizare - sectie (6 ore/zi si o garda obligatorie 18 ore) si ... (vezi toată discuția)