avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Un sfat va rog.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un sfat va rog.

Ce cod CAEN ar trebui sa aiba o societate pentru urmatoarea activitate:
- urmeaza sa inchei un contract de prestari servicii in constructii de drumuri cu o alta societate dar nu am utilajele specifice acestui tip de lucrare si urmeaza sa apelez la o alta societate care dispune de asemenea utilaje.Acum apare marea problema pentru ca eu urmeaza sa incasez suma totala si sa-mi opresc un procent din suma totala iar dupa retragerea acestui procent sa virez restul de bani catre societatea din urma .Societatea mea pina la momentul acesta nu este platitore de tva.Cum ar trebui sa procedez sa fiu in regula din toate punctele de vedere.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:36, 15 Noiembrie 2011
CAEN 4211 Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor

Puteti folosi codul caen 4211 Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor si sa va inregistrati ca platitor de tva. Nu e nici o problema daca dumneavostra veti primi toti banii si apoi ii veti da mai departe, oprindu-va comisionul. Veti plati contractul de inchiriere utilaje.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt lucrari de drumuri forestiere si lucrari de imbunatatiri funciare lemontee lemontee Bna ziua, Incerc sa gasesc codul CAEN pt. imbunatatiri funciare si mi s-a spus ca ar fi 0161. Pt. lucrari de executie drumuri forestiere, nimeni nu a ... (vezi toată discuția)
Cod caen marina_cristina marina_cristina Buna!Am si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva! O firma care, conform activitatii principale face comert, poate sa exectue medernizare drumuri fara a ... (vezi toată discuția)
Calcul contributie pentru accidente de munca si boli profesionale Dita88 Dita88 As avea nevoie de un raspuns va rog..In situatia in care o S.C. are obiect principal de activitate transporturi rutiere de marfuri 4941 cod CAEN iar obiecte ... (vezi toată discuția)