avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN

Buna!Am si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva!
O firma care, conform activitatii principale face comert, poate sa exectue medernizare drumuri fara a avea activat/autorizat codul caen 4211-Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor, cod care este cuprins ca activitate secundara, dar nu este autorizat/activat la orc?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:53, 19 Martie 2010
Daca nu este autorizat la ORC, NU!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul contributie pentru accidente de munca si boli profesionale Dita88 Dita88 As avea nevoie de un raspuns va rog..In situatia in care o S.C. are obiect principal de activitate transporturi rutiere de marfuri 4941 cod CAEN iar obiecte ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt lucrari de drumuri forestiere si lucrari de imbunatatiri funciare lemontee lemontee Bna ziua, Incerc sa gasesc codul CAEN pt. imbunatatiri funciare si mi s-a spus ca ar fi 0161. Pt. lucrari de executie drumuri forestiere, nimeni nu a ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog. ContSters75393 ContSters75393 Ce cod CAEN ar trebui sa aiba o societate pentru urmatoarea activitate: - urmeaza sa inchei un contract de prestari servicii in constructii de drumuri cu o ... (vezi toată discuția)