avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul contributie pentru accidente de munca si boli ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul contributie pentru accidente de munca si boli profesionale

As avea nevoie de un raspuns va rog..In situatia in care o S.C. are obiect principal de activitate transporturi rutiere de marfuri 4941 cod CAEN iar obiecte secundare Lucrari de constructii ale drumurilor si autostrazilor 4211 cod CAEN, Lucrari de constructie cladiri rezidentiale si nerezidentiale, cod CAEN 4120..va rugam sa ne comunicati la ce se aplica contribuia pentru accidente de munca si boli profesionale, la obiectul principal sau secundar de activitate???

Cel mai recent răspuns: Dita88 , utilizator 08:05, 27 Februarie 2014
Conf art 84 din Lg 346/2002
(1) Încadrarea în clasele de risc se face de către asigurător, corespunzător activităţii principale desfăşurate în fiecare unitate.
(2) În sensul prezentei legi se va considera activitate principală activitatea cu numărul cel mai mare de angajaţi.
va multumesc foarte mult..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen talmacel talmacel Buna ziua, Daca codul caen la firma il am 4120- Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale pot sa facturez servicii de electrica ... (vezi toată discuția)
Activitate principala codificata gresit lcojoaca lcojoaca Am depus la ORC dosarul complet in vederea inregistrarii unui SRL,dar in Actul Constitutiv s-a strecurat o greseala de redactare ,adica: Societatea va avea ... (vezi toată discuția)
Cod caen servicii in constructii niivan niivan Buna ziua, Am o nelumarire legata de alegerea codului CAEN pentru lucrari de renovare spatii comerciale si locuinte (apt, vile, case, etc..). Lucrarile ... (vezi toată discuția)