avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN

Buna ziua,

Daca codul caen la firma il am 4120- Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale pot sa facturez servicii de electrica cand construiesc o casa? sau nu tine de acest cod caen?

:">
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 19:16, 28 Noiembrie 2009
daca in actul constitutiv al societatii aveti trecut la obiectul de activitate si" lucrari de instalatii electrice",respectiv codul caen 4321,normal ca puteti factura aceste servicii...cel putin eu asa cred....sper sa nu ma insel
teoretic puteti factura orice activitate care e trecut pe actul constitutiv ca si activiate principala sau secundara , in majoritatea cazurilor multi isi trec la secundar toata lista de coduri CAEN , verificati sa aveti codul respectiv trecut .

practic posibil sa fie cateva exceptii , poate ne lamureste cineva daca este vreo restrictie daca ai trecute toate codurile CAEN ca si activitati secundare de a emite facturi pe diverse activitati ..
Pentru a desfasura o activitate chiar daca este inscrisa in Actul constitutiv trebuie sa fi autorizat.
De aceea se depun acele Declaratii model 2 sau 3 pentru a fi autorizati, intai pe proprie raspundere de judecatorul delegat si apoi de catre autoritatile competente care verifica indeplinirea conditiilor pentru care ti-ai asumat raspunderea.
Este avident ca numai daca esti autorizat poti emite facturi pentru activitatile prestate.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen servicii in constructii niivan niivan Buna ziua, Am o nelumarire legata de alegerea codului CAEN pentru lucrari de renovare spatii comerciale si locuinte (apt, vile, case, etc..). Lucrarile ... (vezi toată discuția)
Activitate principala codificata gresit lcojoaca lcojoaca Am depus la ORC dosarul complet in vederea inregistrarii unui SRL,dar in Actul Constitutiv s-a strecurat o greseala de redactare ,adica: Societatea va avea ... (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)