Am o firma care din 2003 nu a mai avut activitate, nu are nici un fel de datorii nici la furnizori si nici la finante. In 2008 am primit o adresa de la Registrul Comertului ca firma a fost dizolvata pentru nedepunere bilanturi,iar acum in 2011 m-am trezit citat la tribunal cum ca s-a cerut insolventa-falimentul firmei in vederea lichidarii si am aflat ca lichidatorul judiciar a cerut asumarea raspunderii administratorului. Repet firma nu are nici un fel de datorii. Ce mi se poate intampla?
Nu sunt datorii la fisc si nici la firme, societatea nu a facut credite si nici nu a luat marfa cu plata la termen. Societatea nu mai functioneaza in fapt din 2003.Pana acum nu a ajuns la mine nici o citatie. Este posibil ca celalat asociat,la care sunt actele societatii, sa fi cerut lichidarea firmei?Acesta insa nu avea calitatea de administrator. Sa fie o razbunare ca sa-mi faca probleme? Ce pot sa fac?
acum in 2011 m-am trezit citat la tribunal cum ca s-a cerut insolventa-falimentul firmei in vederea lichidarii si am aflat ca lichidatorul judiciar a cerut asumarea raspunderii administratorului.
~ final discuție ~