avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca am un singur rinichi pot beneficia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca am un singur rinichi pot beneficia de indemnizatie de handicap?

Buna ziua. As dori sa stiu daca pot sa-mi fac dosar pt indemnizatia de handicapat daca am un singur rinichi. Rinichiul mi-a fost scos in urma unei tumori care se afla la rinichi fara a mai putea fi salvat. Mentionez ca rinichiul care il mai am este sanatos. Multumesc mult si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 19:38, 15 Noiembrie 2011
Raspunsul vi-l poate da numai Comisia de evaluare a persoanelor cu handicap in urma evaluarii medico-psiho-sociale efectuata de Serviciul de evaluare complexa a persoanelor cu handicap. Acest Serviciu de evaluare functioneaza in cadrul Directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului din judetul sau sectorul unde aveti domiciliul.
Mergeti la Primaria de domiciliu si solicitati lista de acte necesare, pentru incadrarea in grad de handicap, cererea tip si scrisoarea medicala (tip) care trebuie completata de medicul de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat handicap tarisnyas tarisnyas Buna ziua. In urma cu doua saptamini am suferit o operatie de orto protezare sold. As dori sa stiu daca ma incadrez in ceva grad de handicap si cetrebuie sa ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Anton25 Anton25 In urma cu 8 ani am avut un accident la un utilaj de tamplarie,in urma accidentului am ramas fara mare parte din trei degete la mana stanga.Se poate face un ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap vladut75 vladut75 IN ANUL 1997,AM FOST IMPLICAT INTRUN ACCIDENT AUTO,IN TIMP CE MA DEPLASAM SPRE LOCUL DE MUNCA FIIND IN MASINA FIRMEI LA CARE LUCRAM,SOFERUL A INTRAT CU MASINA ... (vezi toată discuția)