avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mi-au retinut bani din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mi-au retinut bani din salariu

am lucrat la o firma ca revisor gestiune(faceam inventare la chioscurile firmei)si la un inventar am gresit si in loc de 100 am scris 200.cand s-a calculat inventarul a iesit bine dar ne-am dat seama de greseala...ideea este ca in mod normal acea doamna trebuia sa aibe lipsa!intre timp eu am plecat de la ei si acum cand trebuia sa iau lichidarea si banii pe concediu mi-a oprit lipsa aceea...nu mi se pare in regula...ce as putea face?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:59, 15 Noiembrie 2011
nici o retinere din salariu nu se poate face in lipsa unei hotariri judecatoresti. puteti depune reclamatie la ITM si daca nu se rezolva, mergeti in instanta. nu stiu daca suma se justifica ca efort financiar si de timp, insa dvs decideti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar cu rezultate diferite, declarație de plată minus obținută prin intimidare. cum mă pot apăra? Cryssy.005 Cryssy.005 Buna ziua, abia ce ma angajasem si eu de o luna intr-un magazin sport. Intre timp am devenit alergica la chimicalele alea si mi-am cerut demisia. Sefa mea a ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune si obligare demisie fara preaviz mona15 mona15 buna ziua vrea sa stiu ce pot sa fac daca am iesit lipsa gestiune si obligata sa mi dau demisia fara preaviz. am preluat o gestiune fara inventar (greseala ... (vezi toată discuția)
Dosar penal grav ContSters105424 ContSters105424 Buna ziua! am lucrat la un magazin de bijuterii timp de 4 luni dupa care am plecat pt ca seful imi facea avansuri pe care nu le-am acceptat si se comporta ... (vezi toată discuția)