avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inregistrare video ilegala?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inregistrare video ilegala?

salut.. imi cer scuze.. sunt nou pe aici.. si nu stiu daca am postat corect. am o intrebare.. daca ma poate ajuta cineva. Daca filmez pe cineva care fura de pe o proprietate a statului pe care el o administreaza, pot fi dat in judecata de persoana respectiva ca l-am filmat? multumesc. imi cer scuze inca o data daca am facut offtopic sau etc.
Cel mai recent răspuns: emanuel_matura , utilizator 13:09, 1 Octombrie 2008
Dreptul la propria imagine fiind un drept personal nepatrimonial daca este incalcat in modalitatea descrisa de dv. si se considera ca a produs daune materiale sau morale persoanei in cauza poate detremina introducerea unei actiuni pentru repararea acestor prejudicii. In situatia descrisa ma indoiesc ca cel suprins ca sustrage bunuri ar fi interesat sa faca un asemenea demers.
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, media a postat o filmare de a mea fara consimtamantul ... ciurli_si_burli ciurli_si_burli Salut, Media a postat o filmare de a mea fara consimtamantul meu. Cum as putea proceda, ce as putea invoca pentru a le cere despagubiri? (vezi toată discuția)
Informatie in domeniul cred ca penal FRONZAT FRONZAT va rog sa ma ajutati. cineva care ma filmat de cateva ori, a postat pe you tube filmuletele. ce pot face in situatia asta? nu ma lasa in pace deloc si ma ... (vezi toată discuția)
Postare pe internet video si poze fara acordul tuturor participantilor Cs    B Cs B Buna ziua. M-am gasit intr-o situatie recent care m-a pus pe ganduri. M-am gandit ca cineva de aici stie mai multe despre cazuri de acest gen si poate sa ma ... (vezi toată discuția)