avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... referat pt sefi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

referat pt sefi

buna...as vrea sa stiu si eu, daca se pot face referate de angajat catre seful de productie pt felul agresiv si vulgar fata de muncitori ....de exemplu sa certat cu mine doar ca iam spus sa-mi explice cum sa fac piesa, pt ca mie mia aratat intr-un fel si altei colege alt fel ....a inceput sa tipe la mine si sa-mi vb urat (fapt care ma deranjat pt ca toate colegele se uitau )si mi-a spus ca daca ma mai dau desteapta sa-mi iau geanta si sa plec ...mi-am bagat lichidarea dupa care a spus ca e alegerea mea sa parasesc locul de munca ,prefacanduse ca nu ea mi-a spus sa plec ...bine inteles ca am
rupt lichidarea .....as vrea sa stiu cum sa procedez mai departe....
Cel mai recent răspuns: lazarescuc , utilizator 13:11, 20 Noiembrie 2011
Puteti sesiza conducerea unitatii despre purtarea abuziva a acetei sefe, dar ar fi bine sa probati cele reclamate cu unu-doi martori.
Altfel, este cuvantul dvs. contra cuvantului sefului, si este cam greu...
am senzatia ca oricum as proceda tot nu voi schimba numic ,asta e caracterul si educatia unora care au probleme de personalitate si numai asa stiu sa se manifeste ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incapacitate de munca ovialex ovialex am si eu o problema,eu lucrez in germania si am avut un accident,la servici un coleg a vrut sa faca o gluma cu mine si dintr-o joaca a reusit sa imi fractureze ... (vezi toată discuția)
Scăderea notei la purtare din cauza unei probleme des întâlnita Biu2011 Biu2011 Bună ziua! Azi în ora de franceza o colega de a mea se juca cu jaluzelele de geam pt că ea stă lângă geam, jucânduse cu ea în continu a rupt-o, doamna ... (vezi toată discuția)
Vreau raspuns Dumitru_Andrei Dumitru_Andrei Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema personala si am citit profilul dumneavoastra de consultant publicat in websiteul Avocatnet.ro. SI cred ca ... (vezi toată discuția)