avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cu ce data se face promovarea in clasa?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cu ce data se face promovarea in clasa?

Promovarea in clasa se face incepand cu data sustinerii examenului sau incepand cu data adoptarii hotararii CL de transformarea postului?
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 07:00, 16 Noiembrie 2011
Cu data prevazuta in actul administrativ.
Eu cred ca incepand cu data hotararii Cl de transformare a postului sau incepnd cu data precizata in actul administrativ de incadrare / numire in noua functie emis de conducatorul auoritatii publice.

In nici un caz cu data sustinerii examenului.
Multumesc dar aici este si dilema mea.Ce data trec in actul administrativ?
Data de cand s-a aprobat transformarea postului prin hotararea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a unui functionar public marilena74 marilena74 am sustinut examenul de promovare in clasa in data de 14.02.2012 cand am fost si promovata.in data de 27.02.2012 a fost adus adus la cunostinta consilierilor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua LAZAR MONICA LAZAR MONICA SUNT ANGAJATA LA PRIMARIE AVAND FUNCTIA DE REFERENTGRAD ASISTENT CL III TREAPTA II AGENT FISCAL. AM TERMINAT DE CURAND FACULTATEA DE STIINTE JURIDICE SI ... (vezi toată discuția)
Cum se poate transforma un post daca persoana care il ocupa a absolvit studii superioare? campeanrafila campeanrafila un functionar public cu studii medii, care a absolvit o forma de invatamant superior, cum i se poate transforma postul in post cu studii superioare. Daca ... (vezi toată discuția)