avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce inseamna urmatoarea solutie, data in recurs:
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce inseamna urmatoarea solutie, data in recurs:

"Admite recursul penal formulat de inculpat, casează şi modifică hotărârea atacată în sensul că majorează cuantumul cheltuielilor de transport de la 1000 lei la 1076,10 lei. Obligă inculpatul alături de terţ la plata sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către partea civilă. " eu sunt cel care a provocat accidentul, ce vrea sa insemne aceasta solutie?ce se intampla ma departe?
Cel mai recent răspuns: bogdan-b , utilizator 17:29, 13 Decembrie 2011
Nu ati putea sa fiti mai explicit in legatura cu plangerea dv? Despre ce eveniment era vorba?
in urma cu ceva timp am provocat un accident de circulatie care sa soldat cu vatamarea corporala a pasagerului din dreapta,am incercat o gramada de modalitati de impacare cu partea vatamata dar nu am ajuns la nici un numitor comun, si am ales calea judecatoreasca, la judecatorie a primit daune morale in valoare de 20 000 mii lei(ea avand pretenti la 50 000 EURO), partea ne fiind multumita a depus recurs, azi am avut termen la recurs si solutia a fost ceea ce am scris in primul post

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Eu sunt nedumerita. Nu vad legatura intre solutia instantei de recurs si ceea ce ati scris in cel de al doilea mesaj. Incercati sa postati aici:
-solutia instantei de fond, integral, si
-solutia instantei de recurs, integral. In locul numelor, prenumelor si denumirilor, daca este cazul, folositi doar initiale sau X, Y, Z.
1.Solutie: condamna pe inculpat pentru sav. infracţiunii de vătămare corp. din culpa la 1.000 lei amenda penala .
2.Solutie: Admite recursul penal formulat de inculpat, casează şi modifică hotărârea atacată în sensul că majorează cuantumul cheltuielilor de transport de la 1000 lei la 1076,10 lei. Obligă inculpatul alături de terţ la plata sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către partea civilă.

este de pe site-ul www.portal.just.ro, daca ajuta cu ceva puteti cauta si Dvs, la judecatoria Carei jud SM, la tribunalul SM si la Curta de apel Oradea, numar unic de dosar 442/218/2011
M-am lamurit bustean citind solutiile de pe site-urile instantelor. A declarat recurs numai partea civila, iar instanta de recurs a admis recursul formulat de inculpat, adica de dvs.

Acum ati inteles de ce va ceream mai multe date? Deplasati-va pana in arhiva Curtii de Apel sa vedeti ce a hotarat, in realitate, instanta. Pe site au scris solutia pronuntata intr-un alt dosar, probabil.

Alte discuții în legătură

Permis anulat. cand pot da iar examen? flaviatoma flaviatoma Am avut un accident in octombrie 2010, in urma caruia m-am ales cu un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa art 184 1 si 3, si implicit cu anularea ... (vezi toată discuția)
Nelamurire amenda penala permis conducere vargaalex81 vargaalex81 Buna ziua , am si eu o nelamurire si rog prin a ma ajuta cu un sfat sau o informatie , recent am incheiat un proces penal pentru alcoolemie la volan, solutia ... (vezi toată discuția)
Amenda penala; consecinte NELU62 NELU62 Buna Ziua numele meu este NELU si de curand am fost condamnat printr-o sentinta penala la o amenda de 1000 lei ptr conducerea unui autovehicol sub inluenta ... (vezi toată discuția)